maandag 27 oktober 2014

Beauty || Make up remover


Op een gegeven moment gaat je make up remover een keer op  en dan moet je weer een nieuwe kopen, dat is logisch! Maar wat nou als jou make up remover op gaat maar de winkels al gesloten zijn? Er zijn een paar producten die je altijd in huis zult hebben die heel makkelijk kan vervangen voor jou make remover.

-          Olijf olie – Bijna iedereen heeft dit wel in zijn of haar keuken staan. Druppel een klein beetje op een watje en je haalt zo je make up van je gezicht. Het doet geen pijn aan je ogen en maakt je gezicht heerlijk zacht!

-          Melk  - Iedereen heeft wel melk in huis en het is daarom ook een makkelijk vervang middel van je makeup remover. Druppel een beetje melk op een watje en haal de make up van je gezicht af, daar maak je je gezicht schoon met warm water en je gezicht is weer helemaal schoon.

-          Baby olie – baby olie is ook ontzettend handig als vervanger van jou make up remover. Druppel een beetje op een watje, maar wees wel een beetje voorzichtig, baby olie kan vettig zijn, dus grote hoeveel huid in een keer kan misschien zorgen voor puistjes, dus druppel een klein beetje op een watje en viola de make up is van je gezicht af.


Ik hoop dat het jullie geholpen heeft!
Liefs,



2 opmerkingen:

  1. Ik heb een hele gevoelige en droge huid en daarom gebruik de baby-olie methode en dan hoef ik ook geen creme meer te gebruiken heel handig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aha, krijg je er niet een vette huid van? Ik dacht dat baby olie best vettig was

      Verwijderen